[GEWEEST, 2022] Meppeler Kamerkoor Cigale & Studio de Maan – Martin Boverhof (NL) [verplaatst naar zo 13 nov]

[GEWEEST, 2022] Meppeler Kamerkoor Cigale & Studio de Maan – Martin Boverhof (NL) [verplaatst naar zo 13 nov]

Zondag 23 Oktober
Start: 15.00
Locatie: Samenstroom (5)
€15
Deze voorstelling is verplaatst naar zondag 13 november 15.00. Locatie blijft gelijk: De Samenstroom. Bezoekers zijn per mail geinformeerd.

Martin Boverhof en het Meppeler Kamerkoor Cigale nemen je mee op een betoverende reis naar een sfeervolle wereld, ver weg van de alledaagse werkelijkheid. Veelkleurige lichtbeelden en meerkleurige koorklank versmelten met elkaar en bieden een unieke ervaring. Ze brengen je onder andere naar een plek waar de zang van de nachtegaal kan klinken, waar de weldadige rust van de slaap kan komen of waar de adembenemende schoonheid van het Noorderlicht kan worden ervaren. Kortom, laat je in vervoering brengen met je ogen en oren.

Martin Boverhof vormt samen met Anne Gentenaar Studio de Maan. Eind jaren ’90 startten zij hun creatieve en culturele ontdekkingsreis via muziek, beamers, camera’s, video-effecten en digitale media. Hiermee staan zij aan de basis van de VJ-kunst en projection design. Martin heeft veel ervaring met het ‘vertalen’ van muziek naar beeld met speciale effecten.

Het Meppeler Kamerkoor Cigale bestaat bijna 40 jaar, streeft naar een hoog niveau van koorzang en kan uiteenlopend repertoire aan. Jaarlijks geeft het drie tot vier concertprogramma’s. Het koor staat onder leiding van Marion Bluthard.
Meppeler Kamerkoor Cigale _foto_Martin Boverhof

Speeltijden & tickets

Klik op het gewenste tijdstip om tickets te bestellen.

Zondag

Extra informatie

Duur: 45 minuten
Leeftijdscategorie:
Alle leeftijden
Taal:
Language no problem