Word vriend

Puppet International zou niet worden georganiseerd kunnen worden zonder financiële steun van fondsen, sponsoren en van onze festivalvrienden. Draag jij Puppet International een warm hart toe? Word ook vriend!

 

Word vriend van Puppet International
Met een bijdrage vanaf €25 per festivaleditie (dus € 12.50 per jaar) word je al vriend. Naast onze nieuwsbrieven ontvang je ook een vrijkaart voor de openingsvoorstelling van het festival en krijg je toegang tot de vriendenvoorverkoop. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@puppetinternational.nl. Je kan ook een aanmeldingsformulier invullen tijdens het festival.

Eenmalige bijdrage
Het festival steunen, maar nergens aan vast zitten? Eenmalig bijdragen kan op rekeningnummer NL42RABO0134929888, op naam van Stichting Drents Poppenspelfestival.

ANBI-status
Puppet International heeft een culturele ANBI-status (algemeen nut beogende instelling). Hierdoor is je gift aan ons voor 125% aftrekbaar voor de belasting. Voor ondernemingen die onder de vennootschapsbelastingen vallen is de gift zelfs voor 150% aftrekbaar. 

Voor bedrijven
Voor bedrijven kunnen wij verschillende pakketten op maat samenstellen. Ben je geïnteresseerd om het festival met financiële of materiële hulp te ondersteunen? Neem dan contact op met onze zakelijk leider, Mike Iking. Je bereikt hem via +31 (0)6 15 01 07 83 of via mike-iking@online.nl