Theatergroep Jonge Klei (NL) – Niet doorvertellen

Theatergroep Jonge Klei (NL) – Niet doorvertellen

Woensdag 30 oktober
Locatie: Schouwburg Ogterop – Engelenbak
€10 (kind t/m 12 jaar €7,50)

Er zijn grote en kleine geheimen, stomme en fijne, nare en zware. Aan wie kun je een geheim toevertrouwen en aan wie niet? Als je een geheim deelt, is het dan nog wel een geheim? Als jij iets weet wat een ander niet weet, kun je dan een beetje invloed op die ander uitoefenen? Niet doorvertellen is een beeldende, muzikale voorstelling over wat geheimen in ons leven betekenen.

Een geheimkundige bewaart allerlei geheimen. Hij heeft ze zorgvuldig opgeborgen in dozen. Natuurlijk hoopt hij op nieuwe, bijzondere geheimen. Onverwacht staat er een grote doos in zijn bewaarplaats. Dat moet wel een heel groot geheim zijn. Hoe kan de geheimkundige deze doos opbergen als hij niet weet van wie hij is? Moet hij niet weten wat voor reuzengeheim erin zit? Hij dubt en dubt, openmaken of niet openmaken? Dan blijkt de doos een eigen wil te hebben. Het geheim komt tevoorschijn en kan met geen mogelijkheid terug in de doos. Nu er één geheim uit een doos is, volgen er meer. Ze horen bij mysterieuze voorwerpen en opmerkelijke figuren en wat heeft een raadselachtige vrouw daarmee te maken? De geheimkundige betrekt het publiek bij de hilarische en chaotische situatie die ontstaat.

De kaartverkoop voor deze voorstelling start op zaterdag 1 juni om 13.00 uur. Festivalvrienden kunnen met voorrang bestellen vanaf zondag 26 mei, 17.00 uur. 

Anne Dronkers

Speeltijden & tickets

Klik op het gewenste tijdstip om tickets te bestellen.

Woensdag

Extra informatie

Duur:
50 minuten
Leeftijdscategorie:
6-12
Taal:
Nederlands