Theater Tieret (BE) – En Suite

Theater Tieret (BE) – En Suite

Zaterdag 2 november
20.15
Locatie: Schouwburg Ogterop – Grote Zaal
€25

Wie afgelopen december onze Winter-Popp-en-Route bezocht zal deze voorstelling meteen herkennen! Daar speelde Theater Tieret in de winkel van het Leger des Heils een korte versie van hun splinternieuwe voorstelling ‘En Suite’ en dat voorproefje was een groot succes. Daarom komen ze terug naar Meppel met het eindresultaat: de Nederlandse première van de avondvullende voorstelling wordt tijdens ons festival gespeeld!

Feest in Residentie Herfstrust. Anna, de oudste bewoonster, wordt 100. Maar geen bezoek of drukte voor haar. In Anna’s hoofd is het al jaren oorverdovend stil, de blik op oneindig. Het enige dat rest is wachten. Wachten op een laatste dans. Tot plots één wonderlijke klank een heel leven opensplijt. Een leven vol lichtvoetige verhalen, adembenemende muziek en vooral vol dans.


In EN SUITE wordt de heerlijkste muziek uit de Westerse muziekgeschiedenis, (een selectie uit) de cellosuites van Johann Sebastian Bach, in een ontroerend en wonderlijk poëtisch verhaal gegoten. En dit in alle puurheid die topfigurentheater in zich draagt. Over schoonheid en vergankelijkheid. Over aanvaarding en afscheid, met een warme glimlach onder een heerlijk deken van hemelse klanken.

De kaartverkoop voor deze voorstelling start op zaterdag 1 juni om 13.00 uur. Festivalvrienden kunnen met voorrang bestellen vanaf zondag 26 mei, 17.00 uur. 

Theater Tieret - IMG_8367

Speeltijden & tickets

Klik op het gewenste tijdstip om tickets te bestellen.

Zaterdag

Extra informatie

Duur:
60-70 minuten
Leeftijdscategorie:
14-99 jaar
Taal:
Nederlands
Rolstoeltoegankelijk:
Ja (neem vooraf contact op)