Kooman’s Poppentheater (NL) – Zevenslapers

Kooman’s Poppentheater (NL) – Zevenslapers

Zondag 3 november
Locatie: De Plataan – Theaterzaal
€7,50 (kind t/m 12 jaar €5)

‘Zevenslapers’ is een vrolijke en ‘leuk spannende’ familievoorstelling met toverachtige toneelbeelden, eigen muziek & liedjes en veel momenten om te lachen! Ontmoet Wasco de Wasbeer, Het Snoepmannetje, twee muizen op een brommer, een wijze uil, een warrig kruidenvrouwtje en een kauw die zichzelf heel saai vindt…

Het is herfst. De muizen Dorus en Mies gaan een winterslaap houden die zeven maanden duurt. Daarom worden ze zevenslapers genoemd. In het snoepwinkeltje van Het Snoepmannetje vinden ze een geschikt slaapplekje. Maar als Mies een hapje neemt van een nieuw snoepje dat Het Snoepmannetje aan het maken is, gebeurt er iets heel vreemds. Ook Wasco de Wasbeer lijkt betoverd na het eten van een snoepje. Heeft Kobus de Kauw hier iets mee te maken? Wasco en Dorus moeten op pad om de betovering te verbreken!

Deze voorstelling is ook toegankelijk voor publiek met een visuele beperking
Een blindentolk van Komt het Zien! beschrijft tijdens de voorstelling wat er te zien is. Door een koptelefoon hoort de blinde of slechtziende bezoeker de tolk en weet zo precies wat er gebeurt. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums en is er een speciale meet & feel inleiding. Lees hier meer.

© Lambert de Jong

Speeltijden & tickets

Klik op het gewenste tijdstip om tickets te bestellen.

Zondag

Extra informatie

Duur:
50 minuten
Leeftijdscategorie:
5-99 jaar
Taal:
Nederlands
Rolstoeltoegankelijk:
Ja (neem vooraf contact op)