[GEWEEST, 2022] Garage TDI (NL) – De (gruwelijke en fantasierijke) avonturen van de Gebroeders Grimm

[GEWEEST, 2022] Garage TDI (NL) – De (gruwelijke en fantasierijke) avonturen van de Gebroeders Grimm

Donderdag 31 oktober, Vrijdag 1 november, Zaterdag 2 november, Zondag 3 november
Locatie: Start: ‘Kerk Kolderveen-Dinxterveen’ (Kolderveen 47, 7948 NH Nijeveen)
€10
Een bijzondere locatietheatervoorstelling! Startpunt van deze theatrale route is de kerk van Kolderveen, een schilderachtig mooie plek.

Jakob en Wilhelm Grimm zijn verhalenvertellers en oplichters uit de 19e eeuw Ze trekken met paard en wagen door Drenthe om de plattelandsbevolking eerst goed bang te maken om ze vervolgens te ‘beschermen’ tegen deze zelfverzonnen monsters en demonen. Daar verdienen ze veel geld mee. Wanneer de Drentse overheid lucht krijgt van hun dubieuze praktijken, worden de broers gedwongen zich met een echte magische vloek bezig te houden.
 
In Meppel staat een kaasfabriek. De arbeiders willen niet meer aan het werk. Het spookt er, zeggen ze. De bevolking is bang. De burgemeester is ongerust: het economisch belang van de regio staat op het spel. Wilhelm en Jacob zijn totaal niet voorbereid op het serieuze werk. In een epische strijd tussen fantasie en realiteit, worden ze geconfronteerd met alles wat ze met hun verbeeldingskracht tot leven hebben gewekt. 

De (gruwelijke en fantasierijke) avonturen van de Gebroeders Grimm (8+) is een voorstelling gemaakt en gespeeld door spelers van de Vooropleiding van Garage TDI. Verschillende sprookjes elementen zijn net als in de film ‘De Gebroeders Grimm’ in regie van Terry Gilliam verweven in de voorstelling. De vooropleiding van Garage TDI kreeg ter voorbereiding op het maken van deze locatievoorstelling enkele poppentheater workshops van Duda Paiva Company.
GTDI_G2K_GebroedersGrimm_Staand_LR

Speeltijden & tickets

Klik op het gewenste tijdstip om tickets te bestellen.

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Extra informatie

Duur:
120 minuten
Leeftijdscategorie:
acht
Taal:
Nederlands