Duda Paiva Company & Illusionary Rockaz Company (NL) – Avatāra

Duda Paiva Company & Illusionary Rockaz Company (NL) – Avatāra

Vrijdag 1 november
20.15
Locatie: Schouwburg Ogterop – Grote Zaal
€27,50

🏆 Winnaar van de Zwaan voor meest indrukwekkende dansproductie 2023 🏆

Hij voelt het in de toppen van zijn vingers, de kleine tinteling als hij zich goed concentreert. De mensen naast hem op het metrostation hebben geen idee, maar hij weet wat het betekent. Hij weet wat er gebeurt als hij het loslaat. Zo op het oog is hij een gewone jongen maar in hem schuilt iets abnormaals, iets bovennatuurlijks. En het wacht ongeduldig tot het wakker mag worden…

Alterego’s, halfgoden en bovennatuurlijke krachten zijn zo oud als verhalen zelf. In mythen, comics en films ontmoeten we superhelden, weerwolven en godenzonen die onze fantasie op wonderlijke wijze weten te prikkelen. In elk wezen zit iets verborgen, iets dat nog niemand heeft gezien. Wie ben jij als niemand kijkt? 

In deze meeslepende voorstelling, waarin dansers en foam sculpturen versmelten tot avontuurlijke karakters, vertellen meesterpoppenspeler Duda Paiva en de bejubelde choreograaf Shailesh Bahoran het verhaal van de levensadem. Want waar begint deze magie eigenlijk? Blazen goden mensen het leven in of is het de mens die goden creëert?
 

De kaartverkoop voor deze voorstelling start op zaterdag 1 juni om 13.00 uur. Festivalvrienden kunnen met voorrang bestellen vanaf zondag 26 mei, 17.00 uur. 

© Maurice van der Meijs

Speeltijden & tickets

Klik op het gewenste tijdstip om tickets te bestellen.

Vrijdag

Extra informatie

Duur:
60 minuten
Leeftijdscategorie:
14-99 jaar
Taal:
Language no problem
Rolstoeltoegankelijk:
Ja (neem vooraf contact op)