[GEWEEST, 2022] Cat Smits Company (NL) – Nouveau Fuck

[GEWEEST, 2022] Cat Smits Company (NL) – Nouveau Fuck

Zondag 23 Oktober
Locatie: Stad & Esch (10)
€15

Wanneer worden vrouwen nou eens echt gevaarlijk? Wanneer gaan ze eens schuren, bijten, pijn doen? Wanneer worden ze eindelijk onvermijdelijk? De voorstelling Nouveau Fuck geeft het antwoord: wanneer ze zichzelf zijn. Onbeschaamd, onbescheiden en radicaal vrij zijn. Dat betekent ook geil, vies, woedend en slecht. In een maatschappij die maar plek lijkt te hebben voor één type mens, wil Nouveau Fuck de ruimte oprekken zodat iedereen erin past. Plaats maken voor vrouwen en  anderen. Radicale eerlijkheid. Zeg, schreeuw, tier jouw waarheid.
Gebaseerd op het gelijknamige manifest van Stella Bergsma, verwelkomen Cat Smits en Meike van den Akker het publiek in een nieuwe wereld. Een nieuwe manier van je omgeving benaderen en ongegeneerd vrij zijn. Deze hyperfeministische 18+ poppenvoorstelling is een prikkelende, uitdagende vertolking van het manifest. De scherpe, muzikale vertaling is van de hand van Bergsma zelf.

Cat Smits Company maakt pluriform, visueel totaaltheater. Poppenspel, fysiek spel, tekst, dans, schaduwspel, muziek en video zijn vaste ingrediënten. Met grote gelaagdheid en rakende thema’s spreken de voorstellingen van CSC altijd tot de verbeelding. Ze neemt het publiek mee in een ‘fantastische’ wereld waar alles kan. Krachtig in eenvoud en magisch in verbeelding. De voorstellingen van CSC raken, zijn actueel en zetten aan tot nadenken.
CatSmits2-Nouveau-Fuck©PaulinaMatusiakEddyWenting-def-scaled-800x1024

Speeltijden & tickets

Klik op het gewenste tijdstip om tickets te bestellen.

Zondag

Extra informatie

Duur: 55 minuten
Leeftijdscategorie:
18+
Taal:
Nederlands