Vrienden & Sponsoren

Festivals als Puppet International kunnen niet worden georganiseerd zonder financiële steun uit de maatschappij. Wil jij ook een bijdrage leveren aan het voortbestaan van Puppet International? Dat kan door middel van een gift of door je aan te melden als vriend. 

Je kan ook speciale vriend van het festival worden door gebruik te maken van de culturele ANBI-status die het festival geniet. Jouw gift wordt daarmee fiscaal aftrekbaar, waarmee je feitelijk samen met de belastingdienst ons mooie festival steunt. Deze mogelijkheid is zowel aantrekkelijk voor particulieren als voor bedrijven. Wil je daarover meer informatie? Stuur dan een mailtje naar info@puppetinternational.nl.

Vriend van Puppet International
Draag je ons een warm hart toe? Word dan vriend! Met een bijdrage vanaf €25 per festivaleditie (dus € 12.50 per jaar) word je al vriend. Naast onze nieuwsbrieven ontvang je ook een vrijkaart voor de openingsvoorstelling van het festival en krijg je toegang tot de vriendenvoorverkoop. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@puppetinternational.nl. Je kan ook een aanmeldingsformulier invullen tijdens het festival.

Eenmalige bijdrage
Het festival steunen, maar nergens aan vast zitten? Eenmalig bijdragen kan op rekeningnummer NL42RABO0134929888, op naam van Stichting Drents Poppenspelfestival.

Sponsor van Puppet International
Voor sponsoren kunnen wij verschillende sponsorpakketten op maat samenstellen. Ben je geïnteresseerd om het festival met financiële of materiële hulp te ondersteunen? Neem dan contact op met onze zakelijkleider, Mike Iking. Je bereikt hem via +31 (0)6 15 01 07 83 of via mike-iking@online.nl

Een actuele lijst van onze sponsoren vind je hier.

Vrijwilligers

Wil je je als vrijwilliger inzetten voor Puppet International? Neem dan contact op met een van de bestuursleden of stuur een e-mail naar info@puppetinternational.nl.