Vrienden & Sponsoren

Festivals als Puppet International kunnen niet worden georganiseerd zonder financiële steun uit de maatschappij. Wil jij ook een bijdrage leveren aan het voortbestaan van Puppet International? Dat kan door middel van een gift of door je aan te melden als vriend. Voor minimaal €25 per twee jaar mag je zich vriend van Puppet International noemen en ontvang je een uitnodiging voor de openingsvoorstelling van het festival.

Je kan ook speciale vriend van het festival worden door gebruik te maken van de culturele ANBI-status die het festival geniet. Jouw gift wordt daarmee fiscaal aftrekbaar, waarmee je feitelijk samen met de belastingdienst ons mooie festival steunt. Deze mogelijkheid is zowel aantrekkelijk voor particulieren als voor bedrijven. Wil je daarover meer informatie? Stuur dan een mailtje naar info@puppetinternational.nl.

Vriend van Puppet International

Draag je ons een warm hart toe? Word dan vriend! Met een bijdrage vanaf €25 per festivaleditie (dus € 12.50 per jaar) word je al vriend. Naast onze nieuwsbrieven ontvang je ook een vrijkaart voor de openingsvoorstelling van het festival. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@puppetinternational.nl. Je kan ook  een aanmeldingsformulier invullen tijdens de vriendenavond of het festival. 

 

Sponsor van Puppet International

Voor sponsoren kunnen wij verschillende sponsorpakketten op maat samenstellen. Ben je geïnteresseerd om het festival met financiële of materiële hulp te ondersteunen? Neem dan contact op met onze zakelijkleider, Mike Iking. Je bereikt hem via +31 (0)6 15 01 07 83 of via mike-iking@online.nl

Wil jij ook een bijdrage leveren aan een mooi en goed Puppet International? Neem dan contact op met een van de bestuursleden van het festival of mail naar info@puppetinternational.nl. Een actuele lijst van onze sponsoren vind je hier.

Vrijwilligers

Wil je je als vrijwilliger inzetten voor Puppet International? Neem dan contact op met een van de bestuursleden of stuur een e-mail naar info@puppetinternational.nl.