Emma’s Muzikale Verhalen – De legende van de gebochelde Lambert

Emma’s Muzikale Verhalen – De legende van de gebochelde Lambert

anders
Start: do 11 okt en vr 12 okt 15.00-18.00 en 20.00-22.00, za 13 okt 14.00-18.00 en 20.00-22.00, zo 14 okt 12.00-17.30
Locatie: Veld achter Ogterop
€5-strippenkaart €7,50 of 10-strippenkaart €12,50
Deze legende speelt zich af in de middeleeuwen. Emma de troubadour vertelt en zingt over Lambert; een arme bochelaar. Niemand in de stad wil hem helpen aan eten of werk. Zelfs de rijke kasteelheer Lodewijck stuurt hem weg. Teleurgesteld gaat hij weer naar huis, maar moet onderweg uitrusten bij een mysterieuze heuvel. Wat klinkt daar voor mooie muziek? Het lijken wel elfjes die zingen! Lambert heeft nog nooit zulke mooie muziek gehoord en plotseling zingt hij uit volle borst mee. De elfjes zijn zo van hem onder de indruk dat Lambert mee mag naar het elfenfeest. ‘Maar ik kan niet goed dansen met deze zware bochel’, zegt Lambert. ‘Daar weten wij wel wat op, kom maar mee’ antwoorden de elfjes… Maar zo’n elfenbeloning, dat wil die verwende Heer Lodewijck ook wel…

Deze voorstelling is onderdeel van de containervoorstellingen
10 containers en 10 jonge makers. Op het veld achter Ogterop ontdek je splinternieuw werk van Nederlandse en Catalaanse talenten. Met een strippenkaart neem je in vijf van deze minitheatertjes een kijkje. Of bekijk ze gewoon allemaal met een strippenkaart voor alle tien voorstellingen.

Een jury van internationale programmeurs reikt op zondag om 17.30 in de foyer van Ogterop de juryprijs uit voor de mooiste voorstelling. Er wordt ook een publieksprijs uitgereikt, dus geef jouw favoriet een stem!

Mede mogelijk gemaakt door: Stichting Dioraphte, Prins Bernhard Cultuurfonds, Stichting Educatie & Cultuur en Stichting Janivo.

DSC00198

Speeltijden & tickets

Klik op het gewenste tijdstip om tickets te bestellen.

Extra informatie

Duur: 15-20 minuten
Leeftijdscategorie:
Diverse leeftijden