10 containers en 10 jonge makers. Op het veld achter Ogterop ontdek je splinternieuw werk van Nederlandse en Catalaanse talenten. Met een strippenkaart neem je in vijf van deze minitheatertjes een kijkje. Of bekijk ze gewoon allemaal met een strippenkaart voor alle tien voorstellingen.

Met Pupæ (Marionetes Nòmades Company) (CAT), Frederique van Domburg (NL), Joy Slaats (NL), Emma’s Muzikale Verhalen (NL), Wonderland Lichtshow (NL), Esther Linnemann (NL), Mirthe Dokter (NL), Smoespot Theater (NL), Studio Figur (NL) en Trunk Puppeteers (BE).

Een jury van internationale programmeurs reikt op zondag om 17.30 in de foyer van Ogterop de juryprijs uit voor de mooiste voorstelling. Er wordt ook een publieksprijs uitgereikt, dus geef jouw favoriet een stem!

Let op
Strippenkaarten zijn alleen nog te koop bij de kassa op het veld achter Ogterop. In de voorverkoop zijn dus geen tickets meer verkrijgbaar.

Mede mogelijk gemaakt door: Stichting Dioraphte, Prins Bernhard Cultuurfonds, Stichting Educatie & Cultuur en Stichting Janivo.

Reactie verzenden

Vaardigheden

Gepubliceerd op

1 oktober 2018