“A unique musical experience from a well-known and popular Dutch company”

BOT Lek za 13 okt 20.00
Wat doe je als het besef van eindigheid zich in je kop nestelt? Als het lek definitief te groot is om te dichten, welke ballast gooi je dan als eerste overboord? LEK is een verbazingwekkende voorstelling over levenslust en vergankelijkheid…

“Enter and be amazed by this world of wonder”

Architects of Air Alan Parkinson Luminarium
do 11 okt t/m zo 14 okt 12.00 – 18.00

Het is een wonderlijke wereld: Het opblaasbare bouwwerk van Architects of Air is een kleurrijk doolhof waar je uren zou willen vertoeven. Luminarium is geïnspireerd op natuurlijke vormen, geometrie en islamitische en gotische architectuur

Een juweel van een festival!

Puppet International is hét belangrijkste festival voor poppen- en objectentheater van Nederland en Vlaanderen. Laat je van 10 tot en met 14 oktober verwonderen door de magie van beeldend theater op ruim 25 locaties door heel Meppel. Van een gigantisch opblaasbaar doolhof met schitterende kleuren tot intieme voorstellingen waarin objecten tot leven komen. Met meer dan 250 voorstellingen van ruim 45 (inter)nationale makers en gezelschappen belooft Puppet International verrassing, vermaak en verdieping voor jong en oud.

In deze editie vind je ook jonge makers met voorstellingen in zeecontainers, feestelijke premières, meerdere familievoorstellingen en drie routes. Loop langs drie verschillende voorstellingen in de populaire Popp-en-Route, ontdek de stad in de Meppeler-Verhalen-Route of combineer theater met een hapje en drankje in de Hapas-Route.

Komende editie is alweer het veertiende programma van het festival voor poppen- en objectentheater in Meppel. Het is het derde programma onder de naam Puppet International. We bouwen aan onze ambitie om groter en bekender te worden, ook in de rest van Nederland. We dragen met trots uit dat er een juweel van een festival met internationale allure in het Drentse Meppel staat. Vanuit meer dan 25 jaar ervaring en de wetenschap dat het festival tot nu toe zeer gewaardeerd en goed bezocht is, durven we die ambitie aan te gaan!

Ook deze editie is er een samenwerking met Schouwburg Ogterop. Als festival willen we verder groeien en professionaliseren. We gaan voor een nationale bekendheid en mogelijk zelfs voor bekendheid over de landsgrenzen heen.

Het programma voor de editie van Puppet International 2018 straalt dit dan ook uit, er is veel aandacht voor diversiteit en met name kwaliteit. De hele programmering staat op ongekend hoog niveau met voorstellingen voor een breed publiek.

Kaarten kunnen online besteld worden. Graag verwelkomen we u in de Puppet International festivalweek van 10 tot en met 14 oktober in de mooie stad Meppel. Puppet International, misschien wel het meest unieke en leukste festival van Nederland!

De organisatie wenst u een fijn, uitdagend en magisch festival!