Cézanne Tegelberg & Company (NL) – STORM

Cézanne Tegelberg & Company (NL) – STORM

Zondag 3 november
Locatie: Stad & Esch
€10

Let op: de aanvangstijden van deze voorstelling zijn gewijzigd naar 10.00, 10.45 en 11.30 uur (i.p.v. 13.00, 13.45 en 14.30 uur).

STORM is een immersieve voorstelling van Cézanne Tegelberg & Company. Laat het verhaal zich om je heen ontvouwen terwijl de wind langs je wangen giert in deze beeldende voorstelling met live muziek en een vleugje dans.

“Time. A curious concept. A way to control, perhaps. A beginning, a middle, an end. But, my friend… what about the wind…?”

Wat als we durven ons verlangen te volgen, voorbij de angst? Als we de magische storm die ons mens maakt laten razen?Storm is een onorthodoxe muze. Ze geeft je verlangen, inspiratie, en verbeelding om je de weg te wijzen. Als je haar toelaat… Je moet alleen geen ruzie met haar krijgen. Zij neemt ons mee naar de wereld van een schrijfster die zich probeert te ontworstelen aan haar verstikkende realiteit via de personages die ze creëert – tot ze er eentje tegenkomt die ze maar niet uit haar hoofd krijgt…

Een verhaal over innig vasthouden, durven loslaten en je laten dragen door de wind. Over verlangen vol overgave en brullen naar de zee, over voorzichtig vallen en de stilte die volgt.

Voel de wind op je wangen terwijl podia op wielen om je heen wervelen. Met live muziek, dans en objecten die tot leven komen in een wereld waar de tijd verdwijnt, heel even.

Een voorstelling van Cézanne Tegelberg & Company, makers van Yuto & de Boom en HAG.

“Steeds op een nieuwe manier prikkelen ze de fantasie (…) Iedere beweging is verfijnd en goed doordacht” – Theaterkrant over Yuto & de Boom
“Een unieke en hartveroverende ervaring” – DH Centraal over Yuto & de Boom
“Je voelt je meteen onderdeel van een wereld die verandert en verschuift” – Theaterkrant over HAG

© Cezanne Tegelberg

Speeltijden & tickets

Klik op het gewenste tijdstip om tickets te bestellen.

Zondag

Extra informatie

Duur:
45 minuten
Leeftijdscategorie:
14-99 jaar
Taal:
Language No Problem (Visuele voorstelling, Engels gesproken, met een snufje Turks, Portugees, Frans en Italiaans)
Rolstoeltoegankelijk:
Ja (neem vooraf contact op)