Festivals als Puppet International kunnen niet worden georganiseerd zonder financiële steun uit de maatschappij. Wilt u ook een bijdrage leveren aan het voortbestaan van Puppet International? Dat kan door middel van een gift of u aan te melden als vriend. Voor minimaal € 25,- per twee jaar mag u zich vriend van Puppet International noemen en ontvangt u een uitnodiging voor de openingsvoorstelling van het festival.

U kunt ook speciale vriend van het festival worden door gebruik te maken van de culturele ANBI status die het festival geniet. Uw gift wordt daarmee fiscaal aftrekbaar, waarmee u feitelijk samen met de belastingdienst ons mooie festival steunt. Deze mogelijkheid is zowel aantrekkelijk voor particulieren als voor bedrijven. Wilt u daarover meer informatie, laat het ons weten via gift@puppetinternational.nl.

 

Puppet International biedt de mogelijkheid aan vrienden en sponsoren:

Vriend van Puppet International

Draagt u ons een warm (financieel) hart toe, word dan vriend! Met een bijdrage vanaf €25 per festivaljaar (dus € 12.50 per jaar) wordt u al vriend en ontvangt naast onze nieuwsbrieven ook een vrijkaart voor de openingsvoorstelling van het festival. Meld u nu aan als festivalvriend. U kunt ook  een aanmeldingsformulier invullen tijdens de vriendenavond of het festival. 

Sponsor van Puppet International

Voor sponsoren kunnen wij verschillende sponsorpakketten op maat samenstellen. Bent u geïnteresseerd  om het festival met financiële of materiële hulp te ondersteunen neem dan contact op met onze zakelijkleider.

Mike Iking  mob: 06-15010783  email: mike-iking@online.nl

  

Wilt u ook een bijdrage leveren aan een mooi en goed Puppet international festival? Neem dan contact op met een van de bestuursleden van het festival of mail naar info@puppetinternational.nl. Een actuele lijst van onze sponsoren vindt u hier.