Winter Popp-en-Route

Driemaal daags start vanaf Herberg ’t Plein aan de Prinsengracht een route door de binnenstad van Meppel waarbij in drie leegstaande winkelpanden drie korte (familie)voorstellingen worden gespeeld. Ook geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

  • Steven Luca Groenen speelt François Blanc.
    Een op Franse boulevard schilders geïnspireerd karakter. Met zijn niet bestaand Frans dialect werkt hij aan virtuoze portretten van voorbijgangers. Maar François zelf trekt meer aandacht dan zijn werk. Hij is ontroerend, spannend, lief, grappig en verrassend.
  1. Renate Moespot speelt Dunia Tubuh.
    Dunia Tubuh is een Handen en Voeten Theater en betekent letterlijk ‘Lichaamswereld’. Uitgerust met neuzen, hoeden en kleding, worden voet, knie en handen omgevormd tot onafhankelijke persoonlijkheden, waardoor de speler bijna vergeten wordt. In een mix van humor en eenvoudige verhalen, komt de magie van de lichaamstaal tot leven.
  • Jeroen Boerwinkel en Laura Hamers van Theater van de Droom spelen De Dubbelgangers.
    Vanuit de verre Middeleeuwen lopen De Dubbelgangers in hun Commedia dell ‘Arte pakken rond, met als hoogtepunt een wonderlijke eenwording in een grote lijst! Dit ontroerende duo spel werd speciaal voor de WinterPoppenRoute bedacht en gemaakt. Beelden in Beweging vanuit het onderbewuste die gevoelens oproepen en zo in de herinnering blijven nawerken.

 

Kaarten kunt u bestellen via deze site (kopje Programma) of via de website van Schouwburg Ogterop!